Värväys

Haluatko olla mukana perustamassa uutta tiedekeskusta? Nyt sinulla voi olla siihen mahdollisuus. Sodan ja rauhan keskus Muisti värvää osaajia vuosien 2019-2021 aikana.

Sodan ja rauhan keskus Muisti on Mikkelissä keväällä 2021 avautuva kansallisesti merkittävä ja kansainvälisesti tunnustettu humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekeskus.

Muistin toiminnan keskiössä ovat sotaa ilmiönä käsittelevät, uusinta tieto- ja viestintäteknologiaa hyödyntävät näyttelyt ja verkkopalvelut. Muistin näyttelyt kertovat historiasta, mutta kysymyksenasettelu, esittämisen tavat ja painopisteet nousevat nykypäivän tarpeista ja vastaavat kulloinkin ajankohtaisiin kansainvälistä politiikkaa, sotaa ja ihmisten kokemuksia koskeviin kysymyksiin. Muisti tarjoaa vertailu- ja samaistumiskohteita historiasta.

Sodan ja rauhan keskus Muisti kertoo ihmisistä ja heidän kokemuksistaan sodasta. Se selittää, välittää ja taltioi sotaan liittyviä kokemuksia, tapahtumia ja tietoa uusille sukupolville ja uusille suomalaisille. Muisti saa ihmiset ajattelemaan ja ymmärtämään sodan todellisuutta ja kauheutta, mutta myös ihmisen kykyä sopeutua ja selviytyä vaikeuksista. Toiminnan ydintavoitteena on rauhaa ja Suomen itsenäisyyttä arvosta ihminen.

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, innostavan työtiimin ja rutkasti kokemuksia. Seuraa ilmoittelua ja hakeudu joukkoomme.

HAEMME

Matkailumarkkinoinnin alokasta

Oletko korkeakouluopiskelija, jonka opinnot ovat olleet matkailu- ja markkinointipainotteisia? Haluatko olla mukana perustamassa uutta tiedekeskusta?

Sodan ja rauhan keskus Muisti etsii joukkoonsa matkailumarkkinoinnin korkeakouluharjoittelijaa. Toivomme harjoittelijaehdokkaan voivan sisällyttää harjoittelun osaksi opintojaan. Voit olla opintotaustaltasi esimerkiksi restonomi, tradenomi tai matkailuun/markkinointiin liittyvän yliopistoalan opiskelija.

Muistista tulee yksi Etelä-Savon matkailun kärkikohteista. Harjoittelijana pääset osallistumaan monipuolisesti Sodan ja rauhan keskus Muistin markkinoinnin ja viestinnän tekemiseen, kehittämään uutta matkailukohdetta ja oppimaan paljon uutta. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu Muistin näyttely- ja sisällöntuotannon aputehtäviä sekä toimistotehtäviä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta.

Kerro hakemuksessasi nykyisestä osaamisestasi ja siitä, millaisista asioista olisit kiinnostunut oppimaan lisää. Toivoisimme harjoittelun sijoittuvan keväälle 2020, mutta myös jokin muu ajankohta on sovittavissa.

Korkeakoulusi harjoittelutuki on toivottava, mutta ei pakollinen. Maksamme harjoittelusta Kelan työssäoloehdon täyttävää palkkaa. (1 211 €/kk vuonna 2019, vuosi 2020 ei vielä ilmoitettu).

Täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä. Täytä hakemukseen vain olennaisimmat työkokemukset ja koulutukset. Voit halutessasi liittää hakemukseen ansioluettelosi, josta selviää muu työkokemuksesi ja koulutuksesi.

TÄYTÄ HAKULOMAKE

(Hakulomakkeen täyttöä varten tarvitset Google-tilin, jos sinulla ei ole sitä, etkä halua sitä luoda, laita viestiä osoitteeseen info@muisti.org, niin saat erillisen linkin täyttämiseen.)

Tämä on tarina, jota ei saa unohtaa. Tämä on tarina, josta pitää oppia.

Sodan ja rauhan keskus Muisti on Mikkelissä keväällä 2021 avautuva kansallisesti merkittävä ja kansainvälisesti tunnustettu humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekeskus. Muistin toiminnan keskiössä ovat sotaa ilmiönä käsittelevät, uusinta tieto- ja viestintäteknologiaa hyödyntävät näyttelyt ja verkkopalvelut. Muistin näyttelyt kertovat historiasta, mutta kysymyksenasettelu, esittämisen tavat ja painopisteet nousevat nykypäivän tarpeista ja vastaavat kulloinkin ajankohtaisiin kansainvälistä politiikkaa, sotaa ja ihmisten kokemuksia koskeviin kysymyksiin. Muisti tarjoaa vertailu- ja samaistumiskohteita historiasta.

Sodan ja rauhan keskus Muisti kertoo ihmisistä ja heidän kokemuksistaan sodasta.

Se selittää, välittää ja taltioi sotaan liittyviä kokemuksia, tapahtumia ja tietoa uusille sukupolville ja uusille suomalaisille. Muisti saa ihmiset ajattelemaan ja ymmärtämään sodan todellisuutta ja kauheutta, mutta myös ihmisen kykyä sopeutua ja selviytyä vaikeuksista. Toiminnan ydintavoitteena on rauhaa ja Suomen itsenäisyyttä arvosta ihminen.

Lisätietoja antaa: markkinointi- ja viestintäasiantuntija Marianne Lindroth, marianne.lindroth@muisti.org, +358 50 475 1189

 

VÄRVÄYS PÄÄTTYNYT

PEDAGOGI

NÄYTTELYTUOTTAJA

VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIVASTAAVA